Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon "sütiket" használunk a jobb működésért. Engedélyezd kérlek a jobb felhasználói élmény érdekében Te is!
Termékek Menü

150 ezer forint büntetés egy kocsimosásért?

150 ezer forint büntetés egy kocsimosásért?

Egyes településeken ez sem kizárt, aki nem tartja be a köztisztasági előírásokat, és utcán mossa az autóját, 5000-150 000 Ft büntetést kaphat.

A legtöbb helyen a köztisztasági rendeletben szerepel egy ehhez hasonló kitétel:

"Közterületen és közkifolyókról tilos a folyóvízzel, vegyszerrel történő autómosás, vagy mosatás."

Mit is jelent ez?

Azt, hogy ha nem kertes házban él, és nem szeretne a közterület felügyelőkkel konfliktusba keveredni, kénytelen lesz valahol az otthonától távolabb, autómosóban, benzinkútnál mosni, mosatni az autót, feltéve, hogy mosószert is szeretne használni. (És valószínűleg szeretne, hiszen az egyszerűen csapvízzel leöblített autó se tiszta nem lesz, se szép.)

Lehet persze garázsban is kocsit mosni, de azért lássuk be, ez nem a legkényelmesebb és legpraktikusabb megoldás.

Legegyszerűbb az lenne, ha lehetne víz és mosószer nélkül autót "mosni", hiszen ez bárhol, bármikor teljesen szabályos, kényelmes, és még játszósruha sem kell hozzá.

Jó hírünk van!

Lehet víz és mosószer nélkül tökéletesen tiszta és csillogó az autó, még zord időjárási körülmények és még zordabb közterület felügyelők között is.

Ajánlatunk városlakóknak és azoknak, akik nem szeretnek kocsit mosni: PROFI AUTÓÁPOLÓ CSOMAG!

A Profi Autóápoló Csomaggal minden olyan tevékenységet el tud otthonában végezni, amiért egy autókozmetikában súlyos tízezreket kérnek el! Mindezt víz felhasználása nélkül! Teljes körűen tisztíthatja és ápolhatja autója külső és belső fém- műanyag felületeit, az üvegfelületeket, a felnit és a gumikat.

IRÁNY A WEBSHOP!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog