Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon "sütiket" használunk a jobb működésért. Engedélyezd kérlek a jobb felhasználói élmény érdekében Te is!
Termékek Menü

A nanotechnológiáról

Tudta, hogy csupán az emberek 20%-ának van fogalma arról, hogy a takarításban milyen zseniálisan hatékony megoldás a NANOTECHNOLÓGIA?! Nem kell semmi boszorkányságra, ördöngösségre gondolnia! És vagyonokat sem kell költenie, hiszen a nanotechnológiás takarítószerek és tisztító eszközök gyorsan megtérülnek!

A Nanotechnológiáról röviden:

A nano a "nanosz" görög eredetű szóból származik, aminek jelentése törpe. A nanotechnológia elsősorban a fizika, kémia és biológia területén fejlődik rohamosan. A tisztítószerek elsősorban a kémiai fejlesztéseket és újításokat ülteti át a mindennapok világába. A nanotechnológia működése, hogy az anyagok mikroszkopikus szálai, rostjai közé is képesek behatolni a nanorészecskékből álló tisztítószerek és ott minden eddiginél látványosabb változást idéznek elő.

A Nobel-díjas Richard P. Feynmann fizikus vázolta először egy olyan részecske meglétét, mely segítségével képesek lehetünk a meglévő anyag szerkezetét befolyásolni.