Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon "sütiket" használunk a jobb működésért. Engedélyezd kérlek a jobb felhasználói élmény érdekében Te is!
Termékek Menü

ANGELWAX Perfect Polish 500ml

Ár:
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Utolsó 9 db raktáron

Kisebb karcok, korrózió járműve fényezésén?

Az Angelwax Perfect Polish egy egylépcsős felületi karceltávolító, lakktisztító termék, előkészíti a fényezést wax illetve sealant védőbevonatok felviteléhez. Az Angelwax Perfect Polish használatával megemelhetjük a jármű fényét, eltüntethetjük a kisebb karcokat és a korrózió nyomait. Nem egyenlő a profi autókozmetikusok által végzett polírozással, ez a termék a felületi kisebb hajszálkarcokat távolítja el, tisztítja a lakkot és növeli járműve fényét.

Profi eredmény nem csak profiknak!

Cikkszám: ANG0018
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Az Angelwax Perfect Polish egy javasolt előkészítő lépés bármely wax, védőbevonat felvitele előtt. Arra lett kifejlesztve, hogy előkészítse járműve fényezését a kívánt sealantre vagy waxbevonatra. Kézzel történő felvitele során eltávolítja a kisebb karcokat, oxidációt a fényezés felületéről. Az Angelwax Perfect Polish termékben található részecskék a fényezés felsértése nélkül tisztítják azt, csillogó, sima felületet biztosítson.

Használati utasítás:

  • A jármű alapos tisztítása, szárazra törlése az első lépés.
  • Ne használja tűző napon, vagy felmelegedett karosszérián!
  • A legjobb eredmény érdekében, a Perfect Polish alkalmazása előtt használjon autókozmetikai gyurmát.
  • Egyszerre egy elemen dolgozzon, felviteléhez használjon egy mikroszálas applikátor szivacsot. A karcosabb felületeken növelje a nyomást.
  • Ezek után egy mikroszálas törlőkendő és az Angelwax Stripped-Ease, vagy egy zsírtalanító termék segítségével törölje vissza a felesleget.
  • Vigye fel a kívánt sealant, vagy wax réteget a már előkészített felületre.
Űrtartalom 500 ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!