Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon "sütiket" használunk a jobb működésért. Engedélyezd kérlek a jobb felhasználói élmény érdekében Te is!
Termékek Menü

ANGELWAX Über-Lube 500ml

Ár:
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron

Tudta Ön, hogy semmilyen felület sem tökéletesen egyenletes? Mikrobarázdák, -repedések vannak bennük. Mikroszennyeződések, porszemcsék tömítik el ezeket, melyeket egyedül az autókozmetikai gyurma segítségével lehet eltávolítani. (Még alapos mosással sem távolíthatóak el ezek a szennyeződések.)

Wax-védőbevonattal szeretné ellátni járművét? Ahhoz, hogy a wax-védőbevonat tökéletesen tudja kifejteni hatását, sima, tiszta felülettel kell találkoznia, hogy tökéletes kötésbe tudjon lépni és maximális teljesítményt tudjon nyújtani.

Az Angelwax Über-Lube termék kifejezetten kozmetikai gyurmához lett kifejlesztve, hogy az összes makacs szennyeződést teljes mértékben el lehessen távolítani.

A 100%-os munka, tisztaság érdekében használja az Angelwax Über-Lube terméket.

Cikkszám: ANG0026
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Az Über-Lube folyadék azért készült, hogy Ön hatékonyan el tudja távolítani az apró barázdákban lévő szennyeződéseket járműve fényezéséről és üvegfelületeiről.

Az Angelwax Über-Lube-ot az Angelwax Clay Bar autókozmetikai gyurmával együtt való használatra fejlesztették ki. Ennek a rendkívül síkos készítménynek a segítségével biztonságosan és gyakorlatilag erőfeszítés nélkül lehet a gyurmával az apró porszemcséket is eltüntetni. Autója karosszériája és üvege számtalan szennyeződésnek, káros vegyszereknek, ipari- és környezetszennyezésnek van kitéve. Ezek közé tartozik például a madárürülék, kátrány, fanedv, vasfémek és a só.

Ezen ártalmas anyagok nem távolíthatóak el egyszerűen mosással, vagy polírozással. A fényezésről való tökéletes eltávolításukhoz szükséges a gyurma és a hozzátartozó Angelwax Über-Lube kenőanyag.

Az Über-Lube-bal való kezelés megfelelően előkészíti a fényezés felületét a waxolásra.

Használati utasítás:

A jármű alapos tisztítása és szárítása után permetezze be a tisztítani kívánt felületet .

Egyszerre egy elemen dolgozzon. A bepermetezett felületen futtassa végig a gyurmát, mely segítségével a ki résekből, barázdákból is eltávolodnak a porszemcsék, mikroszennyeződések.

Használat után törölje át a kezelt területeket egy tiszta, száraz mikroszálas kendővel.

Tipp: A jármű Über-Lube-bal való kezelése után alkalmazza az Angelwax Perfect Polish-t mielőtt befejezi a munkát kedvenc Angelwax waxtermékével.

Űrtartalom 500 ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!