Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon "sütiket" használunk a jobb működésért. Engedélyezd kérlek a jobb felhasználói élmény érdekében Te is!
Termékek Menü

LOTUS Leather Protector 1000ml

Ár:
19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Kifutott
Félti, óvni szeretné bőr üléseit autójában, otthonában?
A Lotus Leather Protector, a legújabb technológia alapján kialakított bőr védelmi bevonat, hogy megőrizzük, megóvjuk a bőr felületeket jó állapotukban! Mindig könnyebb megelőzni mint helyre hozni a problémát! Védje a bőr felületeket az UV sugárzástól, megnyúlástól, nehezítse meg a szennyeződést és könnyítse a tisztítást a Lotus Leather Protector segítségével!
Cikkszám: PEA0015
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Leírás: az apolószerben található hatékony UV védelem gondoskodik arról, hogy a legszélsőségesebb, legforróbb éghajlati körülmények között is megőrizze a bőr eredeti érzetét, illatát. A Leather Protector (bőrvédő) egy egyedülálló bőrvédelmi bevonat a legfejlettebb technológiának köszönhetően, értékes olajokat tartalmaz, melyek megelőzik, hogy a bőr elszíneződjön a mindennapos olaj-, továbbá víz alapú szennyeződések következtében.

Az apolószer egy könnyű védőburkot képez a kezelt felületen, azonnal vízállóvá/vízlepergetővé teszi a külső hatásokkal szemben, így kiváló védelmet nyújt a kárpit számára, fenntartva a bemutatótermi megjelenést.

Hatás:

  • védőbevonatot képez
  • UV ellenálló
  • tápláló olajokat tartalmaz
  • nem hagy foltot
  • vízálló

Használati utasítás:
Használat előtt alaposan rázza fel.
1. Bizonyosodjon meg róla, hogy a bőr felület tiszta és száraz a használat előtt.
2. Vigyen fel egy vékony réteget a felületre száraz, puha, pamut (mikroszálas) kendő vagy szivacs segítségével.
3. Hagyja 10-15 percig, hogy a hatóanyag teljesen megszáradjon.
4. Ne polírozza a felületet.

FIGYELEM:
Nem alkalmas velúr, és ahhoz hasonló felületek tisztítására. Először mindig tesztelje egy kevésbé feltűnő felületen, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a bőr valóban színtartó és vízálló!
Szennyezett / piszkos bőrt a bőrápoló használata előtt mindig tisztítsuk meg a Leather Cleaner segítségével, majd további puhaság és fény érdekében használja a Leather Cream-et!
Ne alkalmazza hideg, nedves időjárási körülmények között vagy közvetlen napfényben (kültéri használat esetén). Ne vigye fel forró bőrfelületre!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!