Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon "sütiket" használunk a jobb működésért. Engedélyezd kérlek a jobb felhasználói élmény érdekében Te is!
Termékek Menü

Akciós ajánlatok

Rendezés:
4.980 Ft 4.500 Ft

Otthoni autóápolás könnyedén, víz használata nélkül! Ezt nyújtja a Kezdő Autóápoló csomag.

Ezzel a szettel nyugodtan belekóstolhat az otthoni autóápolás világába. Egyszerűen érhet el ragyogó eredményt saját kezűleg. Próbálja ki a XXI. századi autóápolás élményét velünk! Tanulja meg, vigye haza és csinálja! Az ingyen szállítás részleteit a leírásban találja meg.

Raktáron
6.470 Ft 5.990 Ft

Ne várja meg, míg bereped és tönkremegy! Folyamatosan ápolni sokkal olcsóbb, mint kárpitoshoz vinni vagy teljesen cserélni. Bőrápoló csomagunk kifejezetten pénztárcabarát és igen gazdaságos. 

A csomag tartalma több kezelésre is elegendő átlagos méretű felületek esetében. Garantáltan nem fog csalódni! Ez a csomag tartalmaz minden olyan terméket, amely szükséges ahhoz, hogy az autód, ülőgarnitúrád, vagy bármely más nappa bőr tulajdonod tiszta és ápolt legyen!

Utolsó 1 db raktáron
7.460 Ft 6.990 Ft

Műanyag tisztító-ápoló csomagunkban mindent megtalál, hogy tökéletesen tiszta és ápolt állapotba hozza a műanyag elemeket, műszerfalat.

Válassza ki, hogy Matt Dashboard care vagy Dashboard care termékünket szeretné a csomagba, írja a megjegyzés rovatba választását és mi aszerint küldjük ki önnek a csomagot.

Raktáron
8.370 Ft 6.990 Ft

Ragyogóan tiszta autó, kristálytiszta, foltmentes üvegfelületek. A Haladó járműápoló termékcsomagtól ezt kapja!

Az összeállítás elemeinek segítségével minden átlagos szennyeződést könnyedén el tud távolítani az autó külső felületeiről és az üvegfelületekről, akár otthon is. Ha önnek fontos autója tisztasága, és jobban szereti saját maga  végezni az ápolást, akkor rendelje meg most Haladó járműápoló termékcsomagunkat! Az ingyenes szállítás részleteit a leírásban találja meg.

Raktáron
12.460 Ft 9.990 Ft

Az otthoni autóápolás elengedhetetlen eszközei most egy csomagban a legjobb áron!

1 db Lotus Soft Wash Mitt mosókesztyű a tökéletes tisztításért
1 db Lotus Drying Towel, hogy mosás után azonnal csontszáraz legyen az autó
0,5L Lotus Ultra Nano Gyorswax, hogy extra csillogást és védelmet adjunk az autónak
4 db Lotus Mikroszálas törlőkendő a karcmentes ápolásért

Raktáron
12.450 Ft 9.990 Ft

Ebben a csomagban, mindet megtalál, ami a professzionális autóápoláshoz kell!    

Raktáron
13.980 Ft 10.990 Ft

Mosás utáni ápolás a vízcseppekbe ragadt por és a visszamaradt vízkő ellen.

Raktáron
13.870 Ft 11.900 Ft

Kiömlött az üdítő? A gyerek már megint össze kente az ülést ? Semmi Gond!

Előzze meg a problémát, használja Lotus Kárpit védő csomagunkat, amely azért jött létre, hogy Ön mindent megtaláljon egy csomagban ami kb. 3-4 négyzetméternyi szövet felület védelmére elegendő!

Ne idegeskedjen, könnyítse meg a tisztítást és növelje meg a szövet élettartamát!

Raktáron
16.160 Ft 14.900 Ft

 

 

Raktáron
18.940 Ft 14.990 Ft

Ebben a csomagban, mindet megtalál, ami a professzionális autóápoláshoz kell!    

Raktáron
35.390 Ft 14.990 Ft

Csak akkor olvassa végig, ha a legjobbat szeretné autójának!

Most egy csomagba gyűjtöttük össze mindazt, amire csak szüksége lehet ahhoz, hogy mindig csúcsformában tartsa értékes járművét. A Lotus Akkus bőr,kárpit,műanyag tisztító kefecsomag részét képező  1darab Lotus Universal akkus kisgép, 1 darab Lotus Waterless Universal Cleaner 1000ml tisztítószer és 1 darab Lotus Professzionális Mikroszálas törlőkendő segítségével garázsában ön is ugyanolyan eredményt érhet el, mint a legmagasabb színvonalat kínáló profi autó kozmetikai cégek – gyakorlatilag egyetlen komolyabb takarításnak az áráért ! És ha ez sem lenne elég meggyőző, az ingyenes házhoz szállítás kényelmével tesszük teljessé ezt a kiemelkedően kedvező ajánlatot!

FELTÉTLEN NÉZZE MEG BEMUTATÓ KIS VIDEÓINKAT A TERMÉK HASZNÁLATA ELŐTT !

Raktáron
17.980 Ft 15.900 Ft

A legprofibb választás a szalonszínvonalú otthoni autóápoláshoz

Alapos tisztítás, nanotechnológiás waxréteg az extra ragyogásért és védelemért!

Minimális utántöltéssel akár 1 évig is elegendő a rendszeres autótisztításhoz.

Verhetetlen ár-érték arány!

Raktáron
32.500 Ft 19.990 Ft

Teljes körű ápolás autójának otthon, egyszerűen, rövid idő alatt, a legnépszerűbb csomagunkkal:

 

Raktáron
28.650 Ft 24.910 Ft

A Prémium külső járműápoló termékcsomagot az autó külső felületeinek ragyogóvá tételére állítottuk össze! Tartalmaz egy univerzalis tisztítószert, ami az igazán makacs és nehezen tisztítható szennyeződések eltávolításának nagymestere. A Lotus Universal Cleaner egyszerűen nem ismer lehetetlen!

Tartalmazza a legjobb és legkeresettebb termékünket a Lotus Ultra Nano gyorswaxot. Azért a kedvencünk, mert egyszerűen szalonállapotba varázsolja a fényezést. Nem viccelünk! Olyan fényt és ragyogást ad, amilyet még egész biztos nem látott, ráadásul a termékben lévő Carnauba wax  egy védőréteget is képez az autó felületén, hogy erősítse a kasztni védelmét a környezet káros hatásaival szemben. Érdemes megnézni, hogy mit művel a termék egy 20 éves Zsigulin, egy érző szívű férfinak könnybe lábad a szeme, ha meglátja. De ha nem hiszi, nyugodtan lapozza végig Facebook oldalunkat, annyi képet küldenek elégedett vásárlóink, hogy lassan arra kell felvennünk egy embert, hogy tudja folyamatosan posztolni őket. 

HASZNÁLAT ELŐTT MINDENKÉPP TEKINTSE MEG A LAP ALJÁN TALÁLHATÓ VIDEÓINKAT !

Raktáron
29.140 Ft 24.990 Ft

A tökéletes csomag autónk külső tisztántartásához és ápolásához!

 

Raktáron