Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon "sütiket" használunk a jobb működésért. Engedélyezd kérlek a jobb felhasználói élmény érdekében Te is!
Termékek Menü

LOTUS Paint Sealant 1000ml

Ár:
39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron

Madárürülék nyomok, beleégett bogarak, nap által megfakult szín? Ugye ön sem erre vágyik?!

A Lotus Paint Sealant segítségével megóvhatja  a fényezett felületek  csillogását , vízlepergető hatást , UV védelmet és szennyeződés taszító hatást érhet el , hogy sokáig megőrizhesse járműve jó állapotát!

Könnyebb lesz tisztán tartani és védve lesz a környezeti hatások ellen!

Üveg felületre is alkalmas, a vízlepergető és védelmi hatás itt sem marad el!

Ez az, amire mindenképpen szüksége van, ha valóban szereti autóját!

LOTUS Paint Sealant – A Holnap Technológiája Ma

Cikkszám: PEA0022
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

LOTUS  Paint Sealant and Protection egy technológiailag fejlett, víz alapú keveréke tartós waxoknak, nano és akril gyantáknak ami úgy lett kikeverve hogy erős védelmet biztosítson a jármű festékének ezzel maximalizálva az élettartamát. Egy teljesen átlátszó és lényegében áthatolhatatlan üvegszerű védőréteget képez az összes modern fényezésnek, minden időjárási körülménnyel szemben , beleértve a fakulást, savas esőt, oxidációt, csillogás veszteséget és védi a jármű értékét.

 

Szigorúan lett tesztelve a legextrémebb helyzetekben ahol alákerült a legszigorúbb fejlesztési módszereknek hogy biztosítsuk a felhasználást a legkíméletlenebb klímákban és környezetekben a világ körül. Sikeresen bizonyított a festék élettartamának megnövelésében és az elhasználódás elleni védelemben illetve a látvány fenntartásában amivel csökkentette a külső karbantartás és tisztításra fordított időt.

 

Felsőfokú Fényezésvédelem:  Egy megbízható, egyedi keveréke PTFE-nek, akril gyantáknak, Nano és UV rétegeknek.

A mi egyedi fényezésvédelmi rendszerünk magába foglalja a legfrissebb Nano technológiát, amiben a Nano részecskék, amik elég kicsik ahhoz hogy behatoljanak és elzárják a fényezésben lévő, szabad szemmel nem látható defektekbe , amik lyukak és repedések formájában jellennek meg.

A  Nano „lotus” effect csúszós felület technológiája segítségével  segít távoltartani a koszt, megtartani a magas csillogási szintet és a védelmet együtt, miközben egy szuperior víztaszító réteget hoz létre.

Környezetbarát: egyedi víz alapú formulája nem tartalmaz illatanyagokat.

A LOTUS Paint Sealant kémiai szakértők alávetették egy QUV* felgyorsított elöregedési tesztnek, ami bebizonyította hogy a védelem teljesen megvédi a fényezett felületet és meghosszabbította az élettartamát.

*A QUV FELGYORSÍTOTT ELHASZNÁLÓDÁSI TESZTELÉSI MÓDSZER

 Használati utasítás:

HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ!

Elsőként tisztítsuk meg a felületet LOTUS Universal Cleanerrel, wax és szilikonmentes termékkel és ha bármilyen felületi sérülések vagy hibák vannak a fényezésen (mint például hologrammosodás, körkörös nyomok, oxidáció, madárürülék nyom és karcok) akkor ezeket el kell távolítani LOTUS Scratch Remover-rel. Ez eltávolít minden olyan hibát ami csökkenti az élettartamát a Paint Sealent védőrétegnek.

Hogyha a kezelni kívánt felület megfelelően tiszta és száraz és hibamentes abban az esetben kenjük fel egy puha mikroszálas felhordó szivacs segítségével apró körkörös mozdulatokkal, vagy kis waxgép segítségével, jól eldolgozva.

Kezeljük le az autót elemenként, hagyjuk egy rövid időre száradni majd töröljük vissza egy tiszta és száraz mikroszálas törlőkendővel.

A Paint Sealant sokoldalú felhasználhatósága kiterjed a fényezésre, a szélvédőre az akril fényszórókra illetve a fémekre és króm felületekre.

A kezelt felületet NE érje eső a kezelést követő 2-4 óráig (meleg levegő segítségével ez az idő 1 órára csökkenthető.)

A maximális hatékonyságért Győzödjön meg arról hogy a Paint Sealant teljesen megkötött és hogy megragadt e a kezelt fényezésen vagy felületen. NE mossa le a járművet 1 hétig a kezelés után.

1L termék álatlagosan minimum 10 átlagos méretű autó kezelésére elegendő.

Ne használjunk a termékből túl sokat és ne használjuk közvetlen napsütésben.

Szervízek által ajánlott.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!